Lovaglás a Kecskeméthez közeli Helvéciai pusztában

 

lovaglás árak

Lovaglás olcsón a Kecskeméttől 7 km -re eredeti falusi környezetben gyönyörű alföldi tájon a Kiskunsági Nemzeti Parkban. Magyar félvér lovaink, több mint 20 éves lovas szakmában eltöltött szakmai tapasztalunk garancia biztonságosságra és a gyors tanulás lehetőségére.

Gyakorlott lovasok változatos terepviszonyok mellett élvezhetik a természet nyújtotta szépségeket. A lovaglás rendelhető több személy részére is különféle tudásszintnek megfelelően a kezdőtől az önálló tereplovaglásig. Vállaljuk teljesen kezdő (akár gyerekek tanítását is) lovaglásoktatást futószáron. A lovas oktatás keretében bemutatjuk a lóra ülés, helyes testtartás a különféle helyzetek kezelésének módszereit.

A Helvécia mellett található tanyavilág igazi élményeket nyújt a kezdő és a gyakorlott lovasok számára. A lovaglási lehetőséget keresők számára ideális választás, hiszen  minden tudásszintnek megfelelően van javaslatunk.

Szenvedélyünk a ló. A lótartás hagyományait mondhatjuk, hogy az anyatejjel szívtuk magunkba.

Futószáras lovaglás esetén ún. vezetőszáron a ló köre-körbe járatásával szoktatjuk a lovast a ló járásához, mozdulataihoz. Fontos az összhang kialakulása, mivel később az ügetés és gyorsabb menet (vágta) során az állattal való kapcsolat esszenciális jelentőségű. A lóval való együtt mozgás vágta során olyan élményeket nyújt, ami egyik másik sporttal sem hasonlítható össze.

Amikor márt magabiztosan üljük a lovat, következhet a karámon belüli lovaglás. Ilyenkor  a karámon belül gyakorolhatjuk az állat irányítását és a helyes tempó megválasztását.

A magabiztos karámon belüli lovaglás után a tudásszint következő foka, a tereplovaglás.  Tereplovagoláson csak gyakorlott lovasok vehetnek részt.  Ilyenkor fontos, hogy a különféle nem várt helyzetekben is magabiztosan uraljuk a lovat. Helvécia és környéke az alföld jellegzetes szépségeit kínálja. Az elmondások  szerint ezen a tájon élt (Köncsögpuszta) a híres alföldi betyár, "Rózsa Sándor".

Szolgáltatásunk közé tartozik, hogy a lovaglást bármilyen előre egyeztetett terepen és időben megszervezzük. A lovakat a helyszínre szállítjuk. A szolgáltatás költségét a helyszínre szállítás díja emeli, amit előzetes egyeztetés alapján kalkulálunk.

Lovastúrázzon Helvécián, az alföldi tanyavilágban. A túra időtartama összesen 6 óra ( 3 óra délelőtt, 2 óra pihenő (ebédelési lehetőség), majd 3 óra délután).

Várjuk jelentkezését, szívesen vesszük hívását!

Lovaglás árak:
Lovaglás oktatás futószáron: 2.000,-Ft / óra
Lovaglás oktatás karámban: 2.000,-Ft / óra
Lovaglás (oktatás) terepen: 2.000,-Ft / óra
Lovastúrázás (6 óra lovaglás): 12.000,-Ft / nap
( *** Bérlet váltása esetén további kedvezmények  a lovaglás árakból!)

Cimkék: lovaglás, lovaglás olcsón, lovaglás kecskeméten, lovaglási lehetőség az alföldön, lovaglás oktatás, futószáras lovaglás, tereplovaglás, karámon belüli lovaglás

További fotók:


 
     

Visszajelzésére számítunk

Milyennek találja honlapunkat?
 

Partnereink

Ide kerülnek partnereink logói és bannerei!