Lovaskocsikázás és hintózás a pusztában
Magyar félvér lovak - Lovasbetyár
A Helvécia puszta kiváló lehetőséget nyújt egy romantikus 2 fős hintózásra vagy akár egy több fős vasárnapi családi kocsikázásra. Előzetes bejelentkezés alapján vállaljuk baráti társaságok, cégek lovaskocsikáztatását is 20 fõtõl akár 100 fõig is.

A külső helyszínen való lovaskocsikázás előzetes megbeszélés alapján szintén lehetséges. A lovaskocsikázás hatalmas élményt nyújthat az egész család számára. Változatos tájon utaztatjuk kedves utasainkat.

 A lovaskocsizás
során lehetőség van egy kellemes kikapcsolódásra akár egy kellemes kirándulással összekötve a Géró Udvarra, ahol az évezredes hagyományokra  visszatekintő patics technológiával készült művészeti házHelvécia térképat lehet megtekinteni.
 
Aki a természetei környezet iránt érdeklődik, az is megtalálja a szépséget a Helvéciai  pusztákon. A táj változatos, az alföldi tájjellegnek megfelelő jelleget mutat. 
 
 
Helvécián két természetvédelmi terület is van, ahova kirándulást lehet tervezni. a Ludastó és környéke , valamint a Fehértó és a környezetében lévő erdőség.  (lsd. térkép .- a térkép nagyítható)
 
A külső helyszínen való lovaskocsikázás előzetes bejelentkezés alapján történik. Meghívásra szívesen részt veszünk falunapokon, búcsúkon és különféle rendezvényeken is, ahol lovaskocskázási igény felmerül.

  

Lovaskocsikázás árak:
Társas kocsi 4 fõig: 5.000,-Ft/óra
Társas kocsi 4 fõ felett: 8.000,-Ft/óra
Hintózás 2 lóval: 8.000,-Ft/óra
Hintózás 4 lóval: 13.000,-Ft/óra

 

Címkék: lovaskocsizás, lovaskocsikázás, lovaskocsi bérlés, lovasfogatozás, lovasfogat, lovashintózás, hintózás, hintóbérlés, lovaskocsi

További képek

 
     

Visszajelzésére számítunk

Milyennek találja honlapunkat?
 

Partnereink

Ide kerülnek partnereink logói és bannerei!